Husk at vise billeder i denne mail. Eller se nyhedsbrevet i en browser

Sjov og splattet multiforestilling

Publikum skiftevis grinede og søgte tilflugt under udleverede regnslag under "splatteralarmen", da årets multiforestilling, Fronkensteen, havde sin vellykkede premiere onsdag 11. november.
 
Årets forestilling var en hylende morsom horrorkomedie, løst baseret på Mel Brooks' "Young Frankenstein", kombineret med rocknumre, dans og multimedieproduktioner. Læs anmeldelsen her.
 
Forestillingen slog alle publikumsrekorder, da den spillede for fulde huse i tre dage, og der endda måtte frigives ekstra billetter til den ellers udsolgte finaleforestilling fredag 13. november. 

1.g: Endeligt valg af studieretning

Senest søndag d. 29. november skal 1.g'erne beslutte, om de vil fortsætte på den studieretning, de er på nu, eller om de ønsker at skifte.
 
Mind gerne jeres 1.g'er om, at de skal huske at logge på Lection og vælge studieretning, også selvom de fortsætter på samme studieretning.
 
Overvejer jeres barn at skifte studieretning, så skal de først tale med deres studievejleder om det. 

Betaling til studietur

 
Husk, at for mange 2.g og 3.g-elever er der snart frist for endnu en indbetaling til sprogrejse og studietur. 
Datoerne varierer fra klasse til klasse og er meldt ud til eleverne. Er I i tvivl, kan I kontakte klasselærerne.  

3.g: Det er SRP tid

SRP er en stor skriftlig opgave i 3.g
Studieretningsprojektet (SRP) er en eksamen i 3.g, der varer 14 dage. Eleverne skriver en opgave på ca. 20 sider og bruger deres viden fra to forskellige fag.
 
Hver elev har to vejledere, og der er desuden mulighed for at arbejde i skolens skrivecamp de 14 dage, hvor opgaven skal skrives.
 
Problemformuleringen udleveres på gymnasiet den 3. december. Opgaven skal uploades i Lectio senest den 17. december kl. 14, hvis eleven skal blive student til sommer.
 

OEG gjorde en forskel

4. november var den normale undervisning aflyst på Ørestad Gymnasium, da vi holdt OEG Gør En Forskel-dag. 
 
Omkring 80 elever brugte dagen på at arbejde for Operation Dagsværk og resten af eleverne deltog i en af skolens 31 workshops, hvor de blandt andet kunne spille fodbold med hjemløse, besøge ældre på et plejehjem, undervise elever fra folkeskolen eller prøve en dag i militæret. 
 

Suzette (uddannelseschef) og Nanna (kommunikation) 

Har du spørgsmål eller kommentarer til Indblik, er du velkommen til at sende os en mail.
Frameld dig dette nyhedsbrev