Husk at vise billeder i denne mail. Eller se nyhedsbrevet i en browser

Nyhedsbrev til forældre

Ørestad Gymnasium
Som forælder modtager du vores nyhedsbrev, "Indblik". Her forsøger vi at holde dig opdateret om, hvad der foregår på skolen, så det er lettere for dig at følge med i dit barns skolegang på gymnasiet.

Har du ikke lyst til at modtage flere nyhedsbreve fra os, så skriv til os på thm@oegnet.dk 
Har du spørgsmål eller andet, er du velkommen til at kontakte os.
Du kan se mere om, hvordan vi håndterer personlige oplysninger her på vores hjemmeside.

Med venlig hilsen
Suzette        og       Trine
Uddannelseschef    Akademisk medarbejder

Vigtig info om eksamensbeviser

 
Efter dimissionen d. 26 juni
 
Når dimissionen er overstået, skal eleverne på studenterkørsel.
 
Vi har i tidligere forældrenyt skrevet, at vi, efter dimissionen, ville opbevare elevernes eksamensbeviser på skolen. Det kan imidlertid pga. GDPR-reglerne alligevel ikke lade sig gøre, da kontoret har lukket efter d. 28 juni.
 
Vi opfordrer derfor til, at I forældre aftaler med jeres børn, hvordan eksamensbeviset opbevares efter dimissionen, så det ikke bortkommer på køreturen.
 
I kan fx hente det, når I ser dem stige på vognene ved Field's kl. 12. Da restriktionerne er blevet lempet har I mulighed for at aftale indbyrdes, at enkelte forældre kan opbevare eksamensbeviserne for de elever, der ikke kan have dem med sig/få dem afhentet af egne forældre.
 
Alternativt kan kassen med eksamensbeviser komme med vognen og afleveres ved et af de første stop på ruten. 
 
Hvis uheldet skulle være ude, og man skal have printet et nyt eksamensbevis, koster det et gebyr på 50 kr. og det kan tidligst ske i begyndelsen af det nye skoleår.

Praktisk info: Når huen skal på

Den dag jeres børn bliver studenter 
 
Hvor skal I stå?
Når I ankommer til gymnasiet, vil der være skilte, der peger jer i den rigtige retning. I skal op ad trapperne til højre for bygningen. Gangbesværede kan bruge den udendørs elevator til venstre for bygningen, på stien mod p-huset. Når studenterne er færdige med deres eksaminer, kommer de ud på terrassen på bagsiden af bygningen, hvor I venter. I skal blive stående udenfor, da I ikke må gå ind i bygningen. 
 
Hvad skal I have med? 
Det er jer selv, der skal stå for at medbringe studenterhuerne. Mad og drikke til fejringen skal I også selv medbringe. 
 
Parkering og transport
Hvis I kommer i bil, kan I parkere i p-huset bag gymnasiet eller i Field’s shoppingcenter. Metro, regionaltog og nogle busser går lige til døren. 
 
Vi ønsker jer en rigtig god dag!
Frameld dig dette nyhedsbrev